dimarts, 15 de gener del 2008

a mode d'inauguració


Doncs si xiquets! Ja tenim aqui l'eina que, espero, permetrà vertebrar una comunicació fluïda entre el Campus i el món exterior (que pel que m'han dit existeix!), o bé entre la gent de capital i els de fora vila, o els d'aqui i els d'allà, o entre els d'allà i els de més enllà... en fi! tothom que tingui quelcom a dir i els que callen per sempre!

... ja t'hi cagues !


4 comentaris:

Tiet ha dit...

Aquest era el blog que havia de servir per què totes les prenyades del món s'explaiessin encara més amb les fotos dels seus nens?

Pues comencem bé...

Lluís Pallejà ha dit...

Mes val que no ens queixem massa que coneixent el personal, la pròxima pot ser la foto del braç, i no vull dir el del home, ni l’incorrupte, que com molt be ens ha fet notar la Natàlia, resulta que no es plaer, sinó que esta cagant el tió!

Ara be estic totalment d’acord amb tu, com a començament de una eina on poden sortir tot de fotografies d’embarassades, de nadons i d’altres cries, poder si que com molt be diu l’home braç... ja t’hi cagues!

Unknown ha dit...

Burrus! aquesta foto era de mostra per a que els neòfits vegin alguna de les possibilitats del blog. Pel demés senyalar que la imatge pertany a la meva colecció particular"Cagant pels museus del món". La paça exposada pertany concretament a la serie del museu Pompidou de Paris...osease: no es merda, és art (de merda, es clar!)

Anònim ha dit...

I la calçotada per quan?