dijous, 27 de març del 2008

"lisboa menina e moça..."



doncs això, que ens n'anem a lisboa a parir, no ara mateix però d'aqui a unes setmanes i que a partir de l'1 d'Abril tenim casa oficial a la ciutat dels set turons ...on esteu tots convidats a partir de quan volgueu...visca el capitalisme i el final de la indigència a ciutat! per a la vostra informació la indigència al camp continua en forma de casa sense teulada (per fi en obres!) i de casa amb teulada però amb goteres...una cosa si que hem de dir...cases en tenim!

petons meus, del joão, de la marieta i de la mixeta!

4 comentaris:

Beerdròmina ha dit...

No ho he acabat d'entendre: vus n'aneu a viure a Lisboa o només a parir? Que heu llogat un pisinhu o què? I si vull venir al setembre (posem per cas) encara hi sereu (a Lisboa)?
Molts petons

natalia ha dit...

A veure xèrif, hem llogat un pis si (amb un amic del joão) perque anem i venim molt per curro i per altres històries i estem fins als collons de ser indigents... i anem a lisboa a parir però al maig tornarem a messejana (sempre el camp base a ca les ovelles!!), si vols venir al setembre podràs triar i fins itot repartir la teva estada en tres cases, dues a messejana i una a lisboa, mira que bé! petonassus!!

Tiet ha dit...

Naltros no sé si vindrem al setembre o al juny, però el rotllo repartir-nos o no tampoc no sé si ens va bé o no. Vaja que no sé si res. Els castellans dieun allò de "casa con dos puertas, difícil de guardar" però no em sona res de "família con tres casas...". Ara podreu estar lo Joao en una, la Maria en un altre, la Mixona a la tercera i tu al bart, com sempre.

Salutacions

Beerdròmina ha dit...

No m'estaràs oferint una casa sense sostre? Ho dic per si m'he de dur la tenda...
No obstant això i lo pelat que és tot allò...prefereixo les ovelles...