dimarts, 20 de maig del 2008

rustifaciu a l'ermita de Sant Salvador

Bé, com mes o menys tothom ja sap aquest diumenge proper es celebra, si el temos ens ho permet, la primera dominguerada de la temporada.

Aqui van 4 instruccions per a qui es vulgui afegir:


- Tothom que vulgui pujar d'horeta Margalef i anar d'excursió pels frondosos (lucianos) boscos de Margalef, o bé escalar, o bé constatar com està un dels reservoris d'aigua del país (leáse pantanu), hi ha cotxe que surt de can vicens a les 10h.

- Qui vulgui pujar més tard hem quedat a les 14h a l'erimta de Sant Salvador. Per accedir-hi és molt sencill. Un cop arribeu a Margelf veureu un pont que creua el riu Montsant ( a 1/2 poble) a l'altre banda del pont hi ha l'hostal els tres pins. Al costat de l'hostal pujra la pista fins a Sant Salvador.

- L'organitzxació portarà:

- 2 garrafes de vi
- patates, carxofa i llangonissa de la terra per fer a la brassa
- 2 pastisos per celebrar el FESTIVAL TRIAMIGAL
- pa

- ARTILUJIUS VARIUS DE barbacoiste: pinses, safates, bosses de brossa, paper de plata,llenya, ...


- Seria interessant que cadascu es port´çes el seu got, coberts i plats ( sino contacteu amb la organització i ja us en farem arribar algun que altre!)

- a més podeu pujar el que volgueu (pica-pica, més carn, beguda...) ja que com veieu el menú és "arregladet" però justet. Si algú té graelles, que les pugi també!

PER APUNTAR-VOS PODEU TRUCAR A L'ORGANITZACIÓ (BALBINA, MARI-1 ET MOI) O POSAR-HO DIRECTAMENT ALS COMENTARIS D'AQUEST POST.