dilluns, 1 de setembre del 2008

Viatjar per aprendre

Sortir de viatge et permet descobrir moltes coses, per molt que no surtis de la península i vagis per Granada i Portugal.


A Granada hem après que a l'estiu entre les 12 del migdia i les 6 de la tarda el millor que un pot fer és unes cerveses en una terrassa (si estan obertes) i que a Catalunya hem de copiar alguns costums més que interessants. La foto parla per si mateixa; 1era cervesa-tapeta 1, 2ona cervesa-tapeta 2, 3era cervesa-tapeta 3, etc, etc, etc.
La tercera cosa apresa es que entre les 12 del migdia i les 6 de la tarda, envoltats d'una bona calorada, les cervesetes fan més mal.


A Portugal hem après que la Natàlia realment pot fer i fa de supermama (pels incrèduls) i que el Joau, si volgués, podria ser un esplèndid paleta (per cert, la futura casa, xula, xula!!)

2 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

Eiiii supermama! volem fotos de la supernena!!! i informes de primera ma de les superalucinants sensacions... que ja diu papa? i ja es fa ella sola els cordons de las sabats o encara no?...

Petons a tots tres.

natalia ha dit...

estimat lodbol, sent que no tinc el teu e-mail et comunico que duc la maria conèixer els reusencs el dia 13 i ens ho podrem explicar tot i tot!! i que malgrat ser una paia intel.ligent lo del cordons de les sabates no ho ha provat perque no en porta i estic segura que preferirà el velcro ah! ja hem quedat que lo primer que dirá serà "mama deu euros"!