CEBA!!!!
Ingredients per a 4 persones:
- 500 gr de cebes (de figueres millor però és igual)
- 30 gr de mantega
- 10 gr de farina
- 50 ml de Porto
- 80 gr de formatge Emmental ratllat
- llesques de pa tallat primet
Preparació: Sofregir les cebes tallades a la juliana en una olla amb la mantega, molt lentament, fins que quedin toves i transparents. Quan comenci a enrossir, salpebrar.
Torrar la farina en una paella i tirar-la a la ceba. Sofergir-la mig minut, tirar-hi el vi de Porto (no cal però i fa molt bò, també es pot fer amb xerès o alguna cosa similar una mica dolceta) i el caldo lleuger bullent, deixar-ho coure tot junt a foc baix i tapat durant 25 minuts, afinar de sal i ja està llesta.
1 comentari:
Gràcies, Marta! Ara ja podem fer sopa de ceba!!! Tot i que segur que no ens sortirà tan bona com la vostra...
Tere
Publica un comentari a l'entrada