diumenge, 19 de juny del 2011

PER SANT JOAN, CREMEM-HO TOT!!!

(Transcripció de l'article)
PER SANT JOAN,
CREMEM-HO TOT!
Un altre esdeveniment ha provocat controvèrsies entre la classe política i el moviment del 15 M - Col.lectiu d'indignats.
Segons el col.lectiu, només es tracta d'un petit grup d'oportunistes que aprofiteN qualsevol acte multitudinari per realitzar actes vandàlics com el que es preveu a Reus la nit del 23 de juny. (Segons fons desconegudes altrament dit "habladuries", es diu que es pretén fer fogueres en cadascuna de les estàtues de la ciutat, en particular una - l'estàtua de Gaudí-jove- com a símbol de persona renegadora dels seus orígens. Com a resposta, el Conseller Felip Puig, diu que ja és hora de parar i posar fre a un col.lectiu d'incendiaris, violents, feixistes i gens respectadors de la democràcia. Per tot això, es convoca una ASSEMBLEA EL PROPER 23 DE JUNY A LA BARRACA DE L'AEG. MONTSANT-CIM -Entitat que farà de mediadora entre els dos pols enfrontats. S'ha considerat aquestat entitat com idònia en aquestes circumstàncies, per la seva tradició escolta d'agermanament entre pobles i pacifista de mena. Totes aquelles persones que vulgueu dir la vostra, no dubteu en aixecar la vostra veu entre plats d'amanides i ampolles de Nita per compartir, i fer una mica de "gastu" a quest grupet de gent jove amb bones intencions!!! A LES 21H A LA BARRACA!


2 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

LOL A mi això em fa tuf d'UNIÓ, pero be, com que no hi podré ser per que tinc la joia d'haver d'anar a una Boda la tarda de la revetlla de Sant Joan... pues eso! ;-)

Mireia ha dit...

Jo vindré d'incògnit!