dimarts, 13 de desembre del 2011

Trobada mensual




















Fa temps que ho diem i no hi ha manera de posar-nos d'acord, o sigui que aquí va la proposta.

El primer divendres de cada mes, els que tinguin fills que es busquin canguros i els que tinguin altres coses que ho canviïn de dia, però el primer divendres de cada mes toca trobada al Campus!

Va bé?

7 comentaris:

Mireia ha dit...

Va perfecte!

Ernest ha dit...

em sembla be, però és que el primer divendres del mes de gener es "reis",


Fora conya, va be.

natalia ha dit...

A mi m'aniria perfecte també, si no fos perque aquests 1200 kilòmetres cada dia em pesen més...Per fer-me la interessant jo proposo, a part de la teva proposta, que ens veiem al Campus el dia de Sant Esteve (i tots els seguents també, eh?), els amish-cigrons viatgem el dia de Nadal i farem cap a molestar a les cases de la Tere ("inside joke") a la matinada, l'endemà molestarem a casa de mons pares i després a cal Nando... que hi sereu? jo no en diria festa, festa, alguns no bevem, però els altres, com sempre, podeu fer el que volgueu!

petons i bon Nadal si no mos parlem abans...

escriuria una mica més... si no fos perque haig d'anar a fer un pessebre pos-modern per a una exposició gilipolles de l'escola de la Maria.. vès, el Nadal dels collons...

Tiet ha dit...

Jo faré lo que podré. Alguns divendres al vespre treballo a Barcelona, però serà molta casualitat, no? I Natàlia, naltros potser no estarem el 26. Fins quan aguanteu els amish?

Lluís Pallejà ha dit...

Per nosaltres tot OK, el primer i el dia de Sant Esteve … per cert nosaltres per no perdre el jove costum, tambe hi anirem algun 2on, la majoria dels 3er i segurament algun 4rt tambe ;-)
Hem d'aprofitar el cangur setmanal!

Marta Ricart ha dit...

Lluís, no cal que ens ho expliquis, que ja ho sabem que vius molt bé...

natalia ha dit...

responent al tiet i per a informació general, almenys serem per les vostres contrades fins el 2 de gener, o sigui que ens veiem segur, i si no que sigui per culpa vostra!

petó