El proper 30 de maig a les 13h tindrà lloc la primera edició de l'esperat lunch-contest Primavera Soup.
En l'esdeveniment es podran degustar les diferents sopes, cremes i anàlegs que portaran els mateixos participants, en un perfecte maridatge amb collites de proximitat. Aquest és el festival de la cullera, però, evidentment, si algú prefereix portar fricandó o un bon pernil de gla sempre podrà participar en la secció no oficial "Mirades".
El meeting tindrà lloc al Salou Rits Palace. Aforament limitat. Es prega presentar la invitació.
Al final de les degustacions s'obrirà una taula rodona-col.loqui sota el lema "La sopa i els poetes pop-art".
Per rebre la invitació podeu fer-ho en aquest mateix bloc especificant NOM DELS PARTICIPANTS, SOUP-NAME i INGREDIENT PRINCIPAL.
L'organització facilitarà les instal·lacions. En cap cas es podrà cuinar a les mateixes, encara que sí escalfar i emplatar. Es recomana que cadascú tingui cura de la seva pròpia infraestructura per a la seva performance (bols, dishes, woks, etc). No es tracta de portar una ferrada de sopa. Penseu que aquest és un festival xic-cool: petites degustacions.
Els que s'incriviu abans del 1 de maig tindreu VIP PASS.
Afanyeu-vos. Aforament limitat. Bibiana ja ha dit que ve.
10 comentaris:
Llegit i anotat però a l'espera de confirmació ;-)
Cal.li Montaña.
Nom de la tapa: Crema de pastanaga.
Ingredient principal: Secret.
Nom de la tapa: BELGA CHE INTEGRAL
Ingredient: Vainilla
Manel i Mireia
Nom de la tapa: termosoup
Ingredient principal: amor
Gerard i Maria
Objectiu: repetir premi revelació com a mínim i si és comestible millor
Nom de la tapa: no es la boca que va a la cuchara sino la cuchara que va a la boca.
Ingredient principal: aigua
Pep i mariona
Nom d la crema: Pa'l caloret!
Ingredient principal: una mica d'això i molt d'allò
Xavi i Mò
Nom de la sopa: 味噌 汁
Ingredients: encara per determinar
Marta i David
Pregunta: Haurem de buscar cangur?
Msrts i Núria
No em toquis els albercocs!
Ingredient principal: albercocs.
Publica un comentari a l'entrada