dimarts, 3 de juny del 2008

Otro!

Lo Mestre va fer una bonica festa pel seu 35 aniversari lo diumenge 1 de juny





No us deixeu enganyar per les aparences. Un dels tres personatges de la foto us prometo que es va menjar tres plats de paella i es va beure mig barril de cervesa.

5 comentaris:

riudomenc foravila ha dit...

No puc respondre per l'Aina ni pel Pablo, per lo que fa a mi només se m'han contabilitzat 2 plats, ja que les paelles nocturnes van ser ingerides al "modo valencià".
En quant a lo altre, suposo que la estimació és bastant correcta.

P.D. Algú em pot explicar com pot ser que es van quedar sense obrir (ni beure, es clar) els 25 litres de vi de Cornudella que vaig comprar?

Beerdròmina ha dit...

1.- Quin és aquet "modu valencià"?
2.- només 2 plats????
3.-explicació:ara que ho dius, en algun moment de l'event embalgú va comentar embalguna cosa al respecte d'unes ampolles de vi de Cornudella, però...entre la birra i aquell vermut tan "particular"...
No passa res, fem un "serdito valiente" abans que no es piqui el vi, i,per que no es digui que som uns burratxus, l'acompanyem amb un "serditu" (garrí), amb poma a la boca,al forn...
Salut i república!

riudomenc foravila ha dit...

El "modo valencià" d'ingerir paella consisteix en que tots els comensals se situen estratègicament al voltant de la paella en si, armats amb una forquilla cadascun, i marica l'últim.
És impossible comptabilitzar quants plats es menja cadascú.
Espero haber aclarit el dubte.

riudomenc foravila ha dit...

HAVER aclarit el dubte.
Perdó per la imperdonable falta d'ortografia, a final de curs el cap ja no em va massa clar.

Beerdròmina ha dit...

Se't perdona, se't perdona...No'bstant això, cap comentari respecte el 3r punt..."acàs" ja t'has fotut lu vi de Cornudella sense avisar?????