dimecres, 25 de març del 2009

S'ha acabat la Gana!

Per a tots els que estan pendents de rebre una invitacio per a un dels darrers dinar/sopar de crisis...
Despres de deixar enrerra una epoca... mmm... diguem-ne... complicada de feina (fet del que no em queixo) ... i ara que sembla que la feina em permetra esmerar-me tal i com vosaltres mereijeu, no sols ha respondre-us, sino tambe a cuinar i preparar-vos el mes exquisit dinar per 3 euros.

Si va be a la majoria, proposo que la data escullida per fer callar el Tiet, perdo volia dir per convidar-vos a dinar, seria el proper Diumenge dia 5 d'Abrila la residencia Palleja-Ribe.

Espero les confirmacions per tal d'anar preparant plats.

P.D. - Als impacients... si us cal un plat a taula alguna ltre dia, ja saveu que a casa nostra sempre i tindreu un plat a taula, poder no us hi podre acompañar, pero per mi no us quedareu en gana... que vull pensar que ha estat el que us ha fet dir aquest reguitcell de XORRADES... clar! que poder tambe podrien ser el nervis... ho no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! Nosaltres no podrem venir al dinar... Resulta que aquests dies de Setmana Santa anem a veure la família Amish a Portugal. Tranquils, ja portarem un bon cabrit, d'aquests tan econòmics, per a fer el nostre dinar-sopar de crisi!
Tere i Jordi

Anònim ha dit...

Ostres, nosaltres tampoc!!! Tenim contraprogramant un altre dinar a casa nostra! Horror!!!!Ja m'ho diu la meva àvia que no es pot estar a missa i repicant!
Ja parlem!