dimarts, 30 de juny del 2009

Es regala "SOMIER de LAMINES"

Nois,

no es conya, ens sobra un somier de lamines "fusta", de 1,90 x 1,50m., esta en perfecte estat, te potes de fusta i a mes es pot entregar amb una barca de fusta, la barca es una fusta que voreja tot el somier i que a mes dona uns 12cm. mes d'amplada tant per a cada lateral com per als peus, en color cirerer. El somier amb potes es independent de la barca, es pot agafar en conjunt o separat.

Sols cal dir que qui ho vulgui, ha de vindre a casa a buscar-ho i emportar-se, el somier, la barca o tot.

Aniria be que ens diguessiu quelcom abans de divendres 3/7/9, si passat el dia 5 ningú ho vol passaré a tallar-ho per a portar-o a la deixalleria.

3 comentaris:

natalia ha dit...

ostres, ostres, que bé que ens vas...a veure, a nosaltres ens molaria el vostre somier i la barca (i la vela?) el que passa és que no podem venir-ho a buscar abans de divendres, pel que proposo una cosa, si no tens ningú a prop que ho vulgui m'ho dius i parlo amb el meu pare perque ho vingui a buscar i ho deixi al mas, fins que ens ho poguem endur a la portugalia...el meu pare tindrá una furgo en breu i vindrà al setembre a messejana, si algú ho farà servir já doncs li dones...un petonàs i com esteu xaval? com porteu la big famili?

Ernest ha dit...

Reservat a la familia Amish, parla-ho amb el teu pare i quedem.
En el pac t'ho poso tot menys la vela.

S'agraeix els petons, que no et tornare pero si et dare de nous.

La veritat es que estem molt be, tant l'Oriol, com el Dídac com la mare de les criatures, de moment no he notat molts canvis, ja que el nounat sols menja, dorm i caga, a part el Dídac ho porta molt be.

Aprofito per petonejar-vos i enviarvos unes fortes abraçades, record al Suau i a la Marinya la Portuguinya.

natalia ha dit...

xaxi, parlo amb mon pare i et dic algu però haurà de ser la setmana que ve, dona'm la teva adreça i el teu telèfon per a que el meu pare et pugui trucar:)
petonassus dolcets i moltes gràcies!