dilluns, 10 de maig del 2010

La revolució dels medis socials



Va pel Lluís.

3 comentaris:

natalia ha dit...

veritat de la bona! tot i que una mica esgarrifosa pels romàntics... als que ens agraden els llibres en paper i quedar en un bar i tantes coses se'ns està acabant el duro... ens faran dur un braçalet que ens identifiqui?

Lluís Pallejà ha dit...

A la Primera lectura... (hauria de dir visionat)

Per a mi? especialment?
Tiet, m'emocionaràs...

Segona lectura...

Per a mi? especialment?
Collons Tiet, si dec ser dels pocs habitants del planeta terra que li dono la importància que te, o fins i tot mes de la que te.

Tercera lectura...

Per a mi? especialment?
Especialment per a dissimular i fer com que no ets tu aquest cop el que treu la "brasa" de tema del Facebook anc Co. no?
Tiet junts podrem amb la Llorenç, l'Ester i altres... (fins i tot el TEBAC esta del nostre costat)

Quarta lectura... (especialment dedicada al Sr. Torres)

Per mi? especialment?
Tiet? Quien es mi padre? snif snif

Quinta lectura...

Per mi? especialment?
i per a tu, i per ell, i per ella, i per la portera, i per el quiosquer, i per el taxista, i la Sra de fer feines, i per la prostituta, i per al xulo, i per la carnicera, i per el futbolista, i per el engrasador de persianes a 1€, i per la mestra, i per el mestre, i per l'autor, i per el musci, i per el music, i per el music, i per el venedor de CD's, i per el venendor de CD's al top manta, i per la poli, i per el poli, i per al farmaceutic, i per al calp, i per l'alopesic, i per el disfuncional, i per a TADH, i per al PC, i per al pres social, i per al pres politic, i per al revolucionari, i per als 200 col·laboradors del Chavez que li porten el compte de twitter, i per el @edans, i per la padrina, i per la avia, i per a tot deu, i per a tot ala, i per a tothom...

Unknown ha dit...

Sisena lectura...

Jo pel que recordo (tal dia farà un any que no pego sello)dimarts a les 12.40 entra dintre del que en diem horari laboral, no? antes se treballava a la feina...ara ho deuen fer tota la feina les xarxes socials!