dimecres, 20 d’octubre del 2010

Això és massa pel cos!!

Leire Pajín, d'aqui a uns dies passarà a ocupar el càrrec de senadora, en virtut de l’acord al qual han arribat Psoe i Pp. A partir d’aquest moment la Sra. Pajín, passarà a gaudir el que es denomina economía-més que-sostenible i així fer els primers assaigs de la futura llei. Anem per parts. La Pajín, cada mes, cobrarà:

• Sou com a senadora.............................................5.500 €/mes

• Sou coma secretaria d’organització del Psoe.................. 6.500€/mes

• Sou/Indemnització com a ex-secretària de Estat de cooperació * .7.000 €/mes

• Dietes…………..................................................... 1.800 €/mes

a.. TOTAL .....................................................20.800 €/mes

b.. TOTAL ANUAL.............................................. 291.000 €/any


*... Aquest càrrec el va abandonar el juliol, però mantindrà aquesta indemnització durant 2 anys (vaja, com qualsevol de nosaltres).

I això en plena CRISI a Espanya amb 5 Milions d’ATURATS. On centenars de milers de treballadors cobren el SALARI MÍNIM de 624 €/mes (8.736 €/any). I on més de 8 milions de persones estan sota el límit de la POBRESA . Aquesta és la política del servei públic i pel be comú? O és l’Espanya ‘del pelotazo’ i la corrupció legal?

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Jo encara diria més...tenen els sants collons d'anomenar-ho l'Estat del Benestar...per els escollits. Fi..s de la gr.. P...!!!

I a sobre únicamnte té la carrera de sociologia. I nosaltres per poder cobrar el 10% del que cobra ella com a mínim hauriem de tenir 3 MBA's.

Menys mal que és dijous, si estem a Dilluns em foto un tiro.

Mireia ha dit...

Com ex-socialista declarada he d'aclarir que segons m'he informat, els dirigents socialistes poden exercir més d'un càrrec però només poden cobrar un sou. (a diferència del PP).Se n'està parlant aquests dies als diaris arrel dels 2 sous que cobra la Cospedal.