dijous, 28 d’octubre del 2010

JA NO SÉ ON SOM!!!!

LA VISITA DEL PAPA JA SUPERA ELS 2,5 MILIONS D'EUROS DE DESPESA

Fa un temps vaig tornar a parlar del fet de viure en coherència. Algunes de les que llegireu aquest fragment podríeu afirmar el fet. És un tema que em fa pensar moltíssim i que molts dies em condiciona el rigor de com he d'actuar.

Però quan llegeixo notícies com aquestes em desespero i em desoriento. No sé on sóc, jo m'esforço cada dia (dies més afortunats que altres) que el meu "dir" i el meu "fer" passegin junts. Però què he de fer quan aquells que se suposen que governen el país on visc exerceixen una dobla moral escandalosa!!!!

M'avergonyeix que la classe política besi la mà d'un individu que mai ha condemnat públicament l'abús a menors, que prefereix que emmalaltim o proliferem una societat que ja no té recursos per sobreviure perquè va "contranatura" els mitjans anticonceptius!!! Au, va!!! és una vergonya!!

Estant fent servir els meus diners per celebrar una de les més grans congregacions de la història, l'esclat màxim de la catarsi cristiana, catòlica i romana. I per cert, "en nom de déu" tot s'hi val!!!

NO HI HA MÉS PARAULES.....INDIGNANT!!!

Per tant jo dic "NO T'ESPERO"!!!!!

3 comentaris:

alm1dena ha dit...

jo vull un pin!!!

Marta Ricart ha dit...

i jo també!

Lluís Pallejà ha dit...

Jo vull PIN, Camiseta, Gorra de Beisbol, mocador tipus "foulard", pulsera de silicona, pegatina per al cotxe, y un espai de 30 segons enmaxima audiencia a totes les teles per poder ensenyar el meu rebuig mes energic.

Per cert als especialistes del CSI, si per alguna rao algu poses una bomba al trajecte del papa per BCN, ja els hi dic que jo nosoc, que podria, pero que no, que com bon agnostic i molt millor ateu, va encontra de les meves creences el fer mal als animals, fins hi tot si son del tipus papal, aquest tipus que no demana perdo per res, et condemna a una eternitat al infern per abortar i que ha donat suport i covertura economica a les guerres mes cruels que es poden trivar als llibres d'historia. Que sigui dit de pas son l'origen de la majoria dels conflictes actuals.