dilluns, 4 de febrer del 2008

un més que s'apunta.















Hola a tothom.

Després d'uns dies bastant liat, finalment he trobat un rato per a iniciar-me en aqueta nova experiència que ens proposa l'Homebraç.
Ja que sembla que aquet blog (o bloc, com vulgueu) té un vertent crítico-fotogràfic, agraïria a qui correspongui que m'expliqui el sentit d'aquesta instantània, presa aviat farà un any.
Fa temps que li dóno voltes, i encara no l'entenc.
És tot el que he de dir, de moment.

2 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

Home, home, home!

Com podreu observar es veu clarament l’historia que dur lligada la imatge.

Segurament, la noia , que com clarament es veu es la propietària del primer got, tal i com demostren les successives marques dels petits glops, ja portava estona esperant la colla, d’aquí la necessitat de veure com si no estes esperant ningú, demostrant als estranys que ella no espera sola en una taula de 4 en un Bar! I tan que va esperar!.

El segon got es el d’un home que havent arribat tard i corrents no pot mes que intentar recuperar-se per mitja dels glops llargs i quasi be constants per tal de treure tot el profit aquest líquid alimentari.

Finalment veiem els dos gots dels dos altres individus que amb tota la “pachorra” varen fer com a mínim 30 minuts tard, dels quals no m’atreviria a dir mes que crec que podrien ser parella per la quasi be milimetrica compaginació del consum de cervesa.

Es evident!!! per algú que s'hagi pres mes d'una canya ...

Beerdròmina ha dit...

Evidenment, company riudomenc exiliat,ve a ésser un estudi antropològic segons el comportament dels objectes a estudiar davant d'una cervesa...La interpretació lodbol no té desperdici...no obstant això el repto a que ho interpreti tenint en compte que els 4 gots es van començar en el mateix moment...