PRIMER PLAT: SOPA DE FARIGOLA
3 alls........................0,22
1 barra de pa..........0,76
4 ous.......................0,37
farigola...................0,00
TOTAL...............................1,35
TOTAL...............................1,35
SEGON PLAT: SEPIA AMB MANDONGUILLES
Carn picada.............9,30
4 ous.......................0,37
Molla de pa.............0,50
Llet..........................0,20
Farina......................0,16
Ceba........................0,50
Sépies....................19,14
Tomàquets ............1,80
Pèsols......................1,31
Patates....................0,54
Llorer......................0,00
Pa.............................1,90
TOTAL.................................35,72
POSTRES: VALENCIÀ
Gelat de vainilla......2,99
Taronges.................6,30
TOTAL.................................9,29
TOTAL = 46,36 €
TOTAL PER PERSONA = 2,89 €
Pa.............................1,90
TOTAL.................................35,72
POSTRES: VALENCIÀ
Gelat de vainilla......2,99
Taronges.................6,30
TOTAL.................................9,29
TOTAL = 46,36 €
TOTAL PER PERSONA = 2,89 €
1 comentari:
Cotxina enveja!
El Gavaldà-Ribas volien tenir el seu Sant Sopar! I ja el tenen!
A veure que compti: un, dos, tres... dotze apòstols i lo Sant Crist al mig.
Bonic.
Salutacions
Publica un comentari a l'entrada