dijous, 22 de gener del 2009

DINAR DE CRISIS




Els fora-vila Riudomencs fem el dinar el proper diumenge 1 de febrer

El lloc: es fara a Riudoms, a casa nostra, tot i que tenim accions d'un local a Reus creiem que es millor que vingueu a coneixer "Cal Exgantxos".

l'hora sera a les 13'29h.
(el perque d'aquesta hora es: 15min. de benvinguda i acolliment dels comensals, 8min. de xerradeta inicial de com esta el temps "fred o calor, segons s'escaigui el dia en qüestió", 4min. per explicar que es menjara, 2min. per rentar-se les mans i trobar lloc a taula i 2min. de marge per als despistats.)Aixi doncs si tot esta be i la gent pren mesura del temps, a les 14h. s'iniciara el dinar.

Teniu fins el dijous 29 de gener per apuntar-vos manda güebs, perdo via web o per telefon, pel que no ho sapigueu, ja us informare on esta plantada la casa.

A mes a mes tot i que fem el dinar al 2009 no incrementarem el valor de diner de 3€ a 3€ + la inflació (uns 3.2%) o sigui que passaríem de 3€ a 3.096€ per redondeig 3.1€ per persona, tampoc us penseu que els ingredients estan comprats al 2008 per que a les classes de cuina japo ens varen dir que tinguem present la data de caducitat.

Ostia que llarg, tot per dir-vos que us aneu apuntant per dinar

7 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

Si us plau, si va be apuntin tres asistens per part nostre, clar que a quest cop vindra la Lluna... coses de fer dinars i no sopars...

Ernest ha dit...

lodbol,
per a la vostra companya i mare de dues criatures, digueu-li que tinc present que no menja coses vives i que ja ho mataré abans. Que no pateixi que el seu plat no portarà carn

Beerdròmina ha dit...

Naltrus també vindrem...senyor calculadora!

Tiet ha dit...

Home de seny. Molt me temo que ni el plat de la Senyora de Lodbol ni el de ningú altre portarà precissament molt de tall. De totes maneres, la unitat familiar hem consensuat que a aquest dinar vindrem. Apunta'ns tres també a naltros. Jo menjo per dos.

Salutacions

natalia ha dit...

els amish al final no venim i és que els reis ens han dut un cap de setmana en un resort o algu així on ens faran massatges i la pilota espero!
si trobeu que el dinar de crisi ha estat minso ja us enviarem la carmanyola amb les restes de lo nostre!

petons gourmet

Ernest ha dit...

Mare de deu,
on s'ha vist que uns amish es facin massatges en un resort o algu així, nois espavilem que d'aquesta manera no superarem la crisis.
Jo mateix i per si de cas el menjar resulta ser minso, el dia abans vaig de calçotada (espero que el pressupsot de la mateixa superi els 3€ per cap).

Natalia, a vos us faran un massatge pagant, però a nosaltres en surtira de franc, si, en el dinar a casa tambe ens estovarem els musculs, encara que sigui per cabre tots a taula.

A disfrutar-ho que son 2 dies (queda una mica lleig "que son 2 dies" però es el que ocupa una cap de setmana).

Petons

Unknown ha dit...

Na Mari-1 et moi també vindrem. No es descarta el fer un bermut a la plaça de la vila per anar obrint la gana....per cert, al curs de cuina japo es va veure l'Ernestu un pèl nerviós...serà que nota la preSIÓN !!!!