dimecres, 28 de gener del 2009

la burgesia no n'ha sentit a parlar de la crisi





Després del post dramàtic que vaig penjar fa uns dies, els amish vam decidir introduïr canvis dràstics al nostre estil de vida. Mans a la massa, vam perpetrar un assalt a la caixa agrícola de messejana i, un cop avaluat l'èxit monetari de l'operació, vam decidir que ens fèiem burgesos. La primera celebració de la nostra conversió al capital la vam passar en un hotel spa gourmet -i d'altres coses que no me'n recordo- d'inspiració marroquina. Home, potser ens costarà una mica adaptar-nos, però farem un esforç.
petonassus



4 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

cuions...

estic segur que la caixa agrícola de Reus no dona per passar de la porta en un spa-gourmet de tant de "copete"

no m'imagino la de corders a 30 eurillos que han de haver sacrificat per poder acumular una fortuna com la que se'ls suposa.

Salut i a aprofitar-ho

Unknown ha dit...

Home...jo no sé que en penseu valtrus...però al Joao se'l veu una mica cremat no ? (sobretot a la segona foto)...ja es nota qui treballa a cals Amish!

Anònim ha dit...

uaaaaala!!!

i la Maria no ho ha pogut tastar? A casa a passar gana tots, però quan toca l'abundó......
Injust.

Ernest ha dit...

La nova casa us esta quedant molt "xic", i tot això sols amb l'atracament de la caixa agrícola de messejana, aquí necessitaríem unes 8 sucursals per reunir uns 6.000€, amb això de la crisi, els bancs sols tenen calderilla.

Recordeu que per controlar la "natalitat", els preservatius no es posen al cap (o almenys en aquest cap)