dimecres, 16 de desembre del 2009

AVIS D'ALERTA PSICO-SANITARIA

Aneu en compte!!! Us adjunto les imatges de l'ultim virus (puto-virus, com diria en Puyol) que ha entrat a casa. Es molt dur per part nostre demanar ajuda, pero despres de una convivencia de un parell de dies, no puc mes que sol·licitar que algu amb amplis coneixements ens ajudi a exterminar-lo i poder asentarlo per sempre mes a les parets del local que ha de contenir les millors i mes llargues gresques d'aquestes festes Nadalenques.
Aniria molt be que, si algu coneix algun metode per tal de que el collons d'interruptor conmutat aquest del dimoni, acabi instalat avanç de que jo acabi sense nervis... estaria molt ben vingut per tal de solventar el problema.
A la resta nomes us puc desitjar que mai entri a casa vostre cap altre especimen d'aquest collons de virus, parasit i inhumanitsat esser que es a punt de trencar la placida i tranquila convivencia de la gaudiem a casa fins la seva arribada.

SOCOOOOORRUUUUUUU

  

5 comentaris:

Ernest ha dit...

Lluís, tranquil.
Això no es un virus qualsevol, es un tipus de virus que afecta sols a una bona part de la societat, jo per exemple estic immunitzat i si pots esperar al cap de setmana, segur que trobo un raconet per passar-vos l'antivirus, jo m'ocupo del software, tu del harware, així doncs si el divendres et passes "en horari infantil" pel campus, en parlem, si no ens truquem.
Procureu no infectar la resta de la casa, aquest virus es transmet per contacte directe, així doncs, si no toqueu res extern al "cau", la resta de la casa estarà sana.

Lluís Pallejà ha dit...

mil gracies ens veiem o ens truquem...

Beerdròmina ha dit...

Si senyor..: Prenyades,etilisme i BRICOLATGE!!!! Per cert, Jo he de reformar una habitació....si algú vol entrar a la borsa de treball...en aquest cas, no hi podran haver privilegis d'usufruct...

Lluís Pallejà ha dit...

Sense usufruct no vas en lloc!

Abaix l'opressor! Visca la col·laboracio interessada!

Mos veiem al Campus en horari infantil...

Beerdròmina ha dit...

Collonut! L'unic que els drets a usufruct van lligats a certes "obligacions" com a cangur...