dissabte, 12 de desembre del 2009

a cal portu anem fent...





Bé, com els bloguerus - o bloguistes o blogaires - esteu molt animats entre criatures i festes alcohòliques, obres en locals de futura dubtosa reputació i jo que sé, em decideixo i us envio un link d'una empresa de puta mare (www.oladoesquerdo.org), més que res per a reivindicar que a cal portu no ens estem pas quiets... ah! i unes fotos de la mansió amish i de la mítica vista de les vaques inclinades, a veure si us faig una mica de ràbia... i de pas us vull comunicar que farem cap allà el dia 26 de desembre i ens quedem fins el 2 de gener més o menys i que ens agradaria saber quin és el pla fantàstic per cap d'any, perque almenys n'hi ha un, oi? que treballen els ginebrerus aquest dia?

un petonàs nadalenc

natàlia

8 comentaris:

Marta ha dit...

Natàlia impressionant!
No sé què m'ha deixat més bocabadada o la casa o la web, realment a cals amish no us esteu parats. Enhorabona pels dos projectes!

Ernest ha dit...

Felicitats amish,
per la pag. i per la casa, encara que a la Rua da Bica,nº1, no sembla que voleu que vingui ningú, si més no, hauríeu de treure el paper que tapa el timbre de fora.
Felicitats i ens veiem pels voltants de cap d'any.

MIREIA ha dit...

Impressionant!!! Moltes felicitats. Pel que fa a la casa, aquests dies que sereu per aqui ja parlarem de la disponibiltat d'habitacions en temporada alta.

Petonàs!

Tiet ha dit...

Heu anat a viure als baixos dels Pallejà-Ribé?

Beerdròmina ha dit...

Salut lusitans amish! M'agrade molt la pàgina güeb (suposo que el fet que només s'obri un calaix...és temporal...)i de la casa...bueeeeenu...no'stà mal...Al mig d'un secarral, aïllats del món, una casa sense veïns ni a dalt ni a baix i en prou feines als costats, feta a mida...RABIA? Quina ràbia? Una mica d'envegeta, res més...
Fins ben aviat familia!

Lluís Pallejà ha dit...

Natalia,

Molt xulo tot... la pagina m'agrada molt. Espero i desitjo que vagi molt mes enlla...
De la casa es dificil opinar nomes amb tres instantanies, clar que milloraria molt la primera, i bona, impresio propia, tal i com ja s'ha dit ... per mitja de una visita (sobretot en temporada alta)... esperem veureus per aqui aquestes festes, i tractar aquest tema...

natalia ha dit...

gràcies a tots i totes i vaja lo de les visites, ejem.. ens ho haurem de pensar...és que allò de perquè no veniu? perquè no veniu? era més quan vivia en llocs de merda, com dèia el manel "en condicions precàries"
heu de pensar que ara les coses són diferents, tots hem canviat molt,...

:)

quan volgueu totxos, sembla mentida, dec ser la persona que us ha convidat més repetidament i pesada a ca seva i ara feu veure que heu de demanar permís...sincerament

petonàs i fins ara

Beerdròmina ha dit...

Ja podries adjuntar una foto de l'habitació dels convidats de la Mansió Amish...