dilluns, 18 de gener del 2010

CLASSES D'ESTIRAENTS

Un cop inagurat els baixos del cr. Sant Tomas, informo que els dijous a patir de les 18:45 es realitzaran classes d'estiraments per tots aquells que volgueu està en forma.
Si no va bé el dia cal que us reuniu i em digueu dia i hora.


5 comentaris:

Marta ha dit...

Per les embarassades també serveix? possibilitat de programa específic?
jo vull venir!

LA LLORENS ha dit...

Osti! una molt bona idea!!!
Llàstima que els meus horaris vagin una mica al revés del món!!!

Això també ho podríem aprofitar pel tema tallers que proposava un dia la mire.

un petó

Noelia ha dit...

Serveix també per les que ens volem incorporar a la vida social? Si es fes els divendres m'hi apunto i després encara hem deixaria veure pel Campus! Es clar, només si no fem pudor...

Ester ha dit...

Bé, perdoneu no havia vist els comentaris i pensava que tothom havia passat de mi.
Per mi m'aniria millor com diu la Noelia fer-ho divendres sobre les 19:00 i si algú necessita dutxa no hi ha cap problema us farè entrada amb dret a dutxa.

Marta jo m'enrecordp una mica dels exercicis que em feien fer quan estava embarassada de la Lluna, són uns exercicis molt senzills, però crec que potser pots probar-ho i fer tot allò que el cos et permeti.

Per cert, a mi m'agradaria comença les classes amb algues abdominals i exercicis de cul i després els estiraments. Ja em direu.

Noelia ha dit...

Ja començava ha estar nerviosa, cada dia connectada i res de res...A l'espera que als altres també us vagi bé els divendres i preparada pel que ens faci fer l'Ester, sense pasar-te eehh!!!