dimarts, 25 de gener del 2011

jo només follo a pèl




Si senyor! Ha arribat el moment de deixar de mirar-nos el el melic i mirar què s'hi cou en la blogusfera. Però no us preocupeu! En MasterComando ha fet la feina per valtrus i us recomana el blog d'un que només folla a pèl i que té molta mala bava. No us perdeu l'anàlisis que fa del panorama musical d'aquest pais.

ànims!

http://jonomesfolloapel.blogspot.com/2009/01/jo-nomes-escolto-ranxeres.html

5 comentaris:

natalia ha dit...

ostres, em venen ganes de pixar-m'hi i cagar-m'hi jo també...aquest paio és una mena de retroexcavadora en una peli de por!! qui deu ser? és bonissim, que el convidem al campus a fer una birra?

Unknown ha dit...

No el conec però l'estil recorda a cert periodista de Riudoms afincat a Madrid, no?

Almu!! ha dit...

Un home a pel....mmmmm
Nena ja ETS a catalunya?

natalia ha dit...

no crec que sigui en montaña, deu ser un cosí de lluny potser però ja el sonsacarem, qui sap si té poca feina i es dedica a cagar-se en el nou rock català!

per cert almu, vinc la setmana que ve!

petons

i l'aloma? mira que si vinc i no hi és...ui llavors...li dius que es quedarà sense garralu!

LA LLORENS ha dit...

Ostia, tu! Que puta el tio! Quina crítica de puta mare!!! L'imbècil aquest, si no para de cagar-se amb tot i amb la mare que parir a tots els putus grups que fan una música de puta merda acabarà cagant-se per "lapatabajo".

He dit

Molt bé, molt bé!!! Això, futurs pares de família publicant aquestes irreverències al blog!! Ehem!! Aloma, tapa't les orelles!