dimecres, 11 d’abril del 2012

Christian Felber: l'economia del bé comú

Perquè m'agraden les persones que presenten alternatives i propostes i no les persones que només critiquen allò que no els agrada. Per això, sóc molt fan d'aquest economista alternatiu! I no sóc fan de l'Arcadi Oliveres(comentari per tocar la pera)
Us penjo el programa Singulars on va plantejar la seva alternativa. Dura uns 50 minuts però realment crec que val la pena. Fins que no substituim el tenir pel ser no farem res!">

1 comentari:

natàlia ha dit...

M'he escoltat amb atenció el teu amic hippie, Mireia, i té raó, i tot i que crec que no diu res de nou, res que no sabéssim, si ens molestem a pensar una mica, el fet és que ho diu molt claret i això ajuda. Ens queda veure el que pot fer/canviar/remoure el moviment en si. Al Costat Esquerre, evidentment, ens hi apuntarem i treurem un mil d'aquests: tenim producció ecològica, respectuosa amb tot el que se m'acut, d'igualtat de gènere i mai se'ns ha acudit fer cosir llibres a nens sense dits!

un petó i gràcies per inspirar-nos

per cert, si un dia no tens res millor a fer, t'hauries d'apuntar a fer Antropologia Social i Cultural, a la UNED, hi ha un grapat de profes d'aquests hippies que t'encantarien:)