dijous, 23 de setembre del 2010

Primera jornada gastronòmica avortada



Després de moltes deliberacions per part de la organització s’ha pres la dolorosa decisió, per majoria absoluta, de posposar la cita gastronòmica d’aquest diumenge 26.

Les raons podrien ser diverses, però la veritat és que només n’hi ha una: sembla ser que a la Terra Alta, o més concretament, al llarg de la via verda entre Benifallet i la Fontcalda, l’agost no arriba a l’agost sinó al setembre. Aclarim, el mes de setembre tanquen. Trobar un bon restaurant, en una localització mínimament interessant, que facin cuina tradicional de la zona no ha estat difícil, però trobar un restaurant d’aquests característiques obert el setembre ha estat impossible. O més ben dit, la organització ja n’ha quedat tipa de fer intentones i obtenir sempre la mateixa resposta: al setembre tancat.

Per aquest motiu, i amb molta peneta, es proposa posposar la trobada al mes d’octubre. Possibles dates: cap de setmana del 23-24 o del 30-31. Aneu triant.

L’altre qüestió que es planteja és que donat que ja teníem una bona llista de participants per aquest diumenge, els quals ara es queden sense “plans”, es pot proposar alguna alternativa. No sé, potser els recents casats els faria il·lusió celebrar la seva decisió amb els seus amics i ens voldrien invitar a fer una paella a Salou, o a uns vermutillos prop de la platja...

;·)

SALUT


2 comentaris:

Tiet ha dit...

NI hablart! Fins que no vegi que els nou vinguts es bategen, i a la catedral (on tenen amics) aquí no s'esquitxa res. I després, tampoc. Fins que les vaques volin.

marta ha dit...

com ets Manel........, la crisi t'ha pujat al cap