dimarts, 28 d’octubre del 2008

Passarem la crisi! Anem de vacances?

Amb això dels vols low cost lo de viatjar, si més no per Europa, està bastant a l'abast de tothom. Ara ja podem volar a aquestes grans capitals que sempre hem somiat: Aberdeen, Derry, Graz, Lamezia, Pula o Tampere. I a uns preus fantàstics, si més no abans de veure el que et cobren per taxes.

El problema és que quan arribes a puesto has d'aixoplugar-te a les nits a algun lloc. Bé, la majoria dels mortals ho fem, d'altres poden dormir a la cuneta de qualsevol carretera i duxar-se només els dies imparells de mesos imparells.

I aquest és de vegades el problema. Molt baratet anar a Alemania, Finlandia o Dinamarca. Però una vegada allà un hotelet, un apartament o un càmping (fins i tot) valen un ull de la cara. I l'altre ull ja se l'hem deixat a casa per pagar la hipoteca del piset que ens estem comprant.

Doncs aquí ve la solució. Es tracta d'ajuntar els dos problemes per trobar una solució. No estem pagant una hipoteca per tenir un pis? No necessitem un pis en un altre païs? Doncs intercanviem el nostre pis amb el d'una altra persona que vulgui venir aquí a disfrutar de les seves vacances.

A internet hi ha un munt de pàgines d'intercanvi de pisos. Es tracta d'un lloc on tu poses d'on ets i on vols anar i entres en contacte amb d'altra gent que vol fer el sentit invers. Us poso l'adreça d'una de les més concurregudes. Segur que trobeu un munt de gent de Polònia que sempre ha somiat amb passar les seves vacances a Reus, Almoster, Riudoms o Messejana. Sort!

http://www.homeexchange.com/

PD: Ah! No oblideu amagar els canelobres i la cuberteria de plata abans de que us arribin els forasters!

1 comentari:

natalia ha dit...

ep tiet!! això està molt bé, ara cal que publiquis com colar-se en algun borregueru que vagi a austràlia que els homexchanges estàn tots locus per venir a portugal però és clar, al poble d'ells hi hem d'arribar d'alguna manera, no?