dijous, 16 d’octubre del 2008

Passarem la crisi! Sopar a casa d'uns amics.

La millor manera d'estalviar en això d'anar a sopar és, sens dubte, deixar-se convidar.
I una vegada a casa dels amics, pel preu d'una ampolleta de vi de nom irreconeixible, ens fotem entre pit i esquena tot lo que trobem, fins i tot les estovalles.
Però quantes vegades no ens hem sentit decebuts en veure que els anfitrions ens treien una cervesseta marca "Steinburg" de Mercadona, per sopar una amanida amb palets de cranc de l'Eroski i de postres flam Carrefour. I tot regat amb un bon Somontano del Lidl.
Vergonyós.
I a sobre vas a cagar i el paper de cul és de l'Alcampo.
Hi ha gent que ja està patint per arribar a final de mes!
Doncs bé. Totes aquestes marques les fabrica algú. El paper de l'Alcampo el fa Scottex. Els palets de l'Eroski els fa Krissia. El flam del Carrefour el fa Dhul.
Pels més incrèduls. El Somontano del Lidl és un autèntic Viñas del Vero (demaneu-lo en un restaurant!). Especial pel riudomenc fora vil·la: la cervessa "Steinburg" és Damm.
Lo que té el món.
Si voleu conèixer més sobre això de les marques blanques, aquest link no està pas malament.
I a sopar de gust!

5 comentaris:

natalia ha dit...

gràcies a déu que algú defensa els productes alternatius i els pioners/es... al llarg de la meva vida independent (dels meus pares vull dir...) els he anat introduint a les nostres vides...gràcies manel per aquest homenatge al meu cafè suc de mitjons provinent del lidl o de llocs pitjors!!
per celebrar-ho a casa meva, ja ho sabeu, hi podeu sopar sempre que volgueu, tenint en compte dues cosetes: de vegades no hi ha menjar i és bastant lluny..petons a tots i també a la crisi que ens uneix i ens fa germans!!

riudomenc foravila ha dit...

això de la "steinberg" aqueta no ho acabo de veure clar...

Beerdròmina ha dit...

Ja surt a compte anar al carrefur, passar després per l'Eroski,Marcadona,Lidel i TROBAR un Alcampo? Si hi vas a peu...ja és rentable recautxutar després les soles de les sabates? i amb cotxe...
És clar que mus queda el transport públic! A veure qui té collons (o ovaris!) d'anar de compres de punta a punta de Reus en autobus!

Tiet ha dit...

Xerif!

Com solucionar lo de les compres: los que tingueu un pare jubilat, treure-li la targeta rosa.

Tenen temps per anar en transport públic, per remanar als supers i són econòmics!

Salut!

Beerdròmina ha dit...

No m'agradaria entrar al rànking de més buscats per esclavitud domèstica o alguna cosa així...avui dia no es pot fer el ruc amb aquestes coses...