dimecres, 24 de novembre del 2010

Rebut a la bústia de casa



Només volia posar "sense comentaris"..., però es que no puc. Em crispa els nervis.

Aquests no fan bilingüisme, s'inventen una nova llengua en la que tot s'hi val i sort tenim que l'anglès no és també idioma oficial que si no....
Diuen que tenen solucions per la crisi i no en diuen ni una, sino que la única raó que et donen per votar-los és que no vols votar a CIU.
Posen la moncloa pel mig com si el govern de Catalunya decidís a qui posen a Madrid.
A més a més diuen mentides (CIU no ha dit mai que vulgui convocar un referèndum per la independència)

Senzillament increïble

4 comentaris:

Lluís Pallejà ha dit...

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

un, dos , tres, be, ara en quan conti tres tancarem els ulls, inspirarem profundament tres cops de forma llarga i pausada. Sentirem com l'aire en omple els pulmons tot pasant-nos pels narius... (he dit tres cops) notarem com les nostres extremitats cada cop son mes feixugues i les deixarem caure pels laterals del nostre cos.(cada un apel su costat, es a dir la dreta a la dreta i l'esquerra a l'altre costat oposat de la dreta) aprofitant aquest moment de calma interior, recollirem el pesig de saliva que tots aguardem sota la llengua (just al centre, per tal de no quedar amb la boca massa seca) expirarem tot l'aire que puguem i omplirem ben be, tot el que poguem els nostres pulmons, Es ara que podem prendre consciencia de on som, qui som, i que hem de fer... es a dir ara ja no cal que ens reprimim cridem ben fort!

A PENDRE PEL CUL! TU, TU, TU, i TU, i per si de cas un TOTS

apa! ara ja teniu la millor manera de correspondré a tots aquest que es fan anomenar politics i que no ens serveixen mes que per que durnat el periode de campnya electoral, els talls d'anuncis siguin menys i mes curts.

natalia ha dit...

perdó? acabo de flipar... com és que són tan analfabets? aconsegueixen ser-ho en dues llengües! o ho fan expressament per definir el seu "target" de votants...? de debò, acabo de flipar... per tots els motius que diu la marta i pel que el lluís diu que es mereixen, però jo flipo com és possible que un partit com el PP signi una cosa de gentussa que no sap on pixa... és que els fa quedar molt malament, no? si al món hi hagués gent intel.ligent no votaria uns paios que no saben fer un panflet...

LA LLORENS ha dit...

Me'n volia estar de fer cap comentari però....no puc, no puc, quina merda!!!! Ara ja se sap, la demagògia d'alguns és l'opi per altres!!! Apa, boralins i com ha dit el lluís...respirem tres cops!

Jordi ha dit...

Ja ens podem preparar per les eleccions estatals, bueno les del pais frontaré del qual hi penjem...

Lluis, fins a deu, hi haurem de contar.