dissabte, 6 de novembre del 2010

Bonííííssim, aquest vídeo!!!

Segurament que si fessin les MISSES rotllo ESTUDIO 54 i els SERMONS fossin rapejats per ORISHA`S, hi hauria més gent que seria creient i practicant.

I sobretot, aquest NADAL cap a l'AFTER....COCK’S PARTY a la PRIORAL DE Riudoms... o Reus, a mi, precisament tant me fot!!!

Però sobretot sigueu fidels als SET SAGRAMENTS:

EL BAPTISME

És el primer de tots els sagraments i la porta de tots els altres. (PER MITJÀ D' UN BANY D’ESCUMA EN UN HOTEL DE TURISME SEXUAL A CASTELLÓ AMB AIGUA DE ROSES...) ens fa néixer a la vida!!! ( TANT!, DE TANT EN TANT NO VA MALAMENT UN... )ens purifica (SÍ, DIU QUE CREMA GRASSES I TREU TOXINES) de tot pecat (QUE COI! A GAUDIR DE LA XOCOLATA I DEL SEXE -DOS GRANS PECATS QUE JUNTS JA SÓN LA ÒSTIA), ens fa fills de Déu (BÉ, NO SÉ SI HO FA DÉU O QUI, PERÒ AIXÒ SÍ, ALGUNA RELLISCADA...) i membres de l'Església (SI ENTENEM CAMPUS COM A TEMPLE DE CULTE DE "LA PENYA"...).

Cal demanar-lo a la vostra parròquia el mes aviat millor. Allà us informaran de les dates possibles per a celebrar-lo i hi podreu fer la preparació. Per al baptisme d'adults, aquest periode de preparació s'anomena catecumenat. (A PARTIR D’ARA , A CATECUMENAR ELS DIVENDRES!!!)

LA CONFIRMACIÓ

És el sagrament que a través de la unció amb l'oli del sant Crisma (DESPRÉS DIUEN QUE NO SÓN VICIOSOS...SI NO PAREN D’ UNTAR-SE AMB OLIS I TOCAR-SE....)perfecciona la gràcia rebuda en el baptisme (SÍ, JA HO DIUEN... A VEGADES, EN AQUESTS TEMES S’HA D’INNOVAR....CREMETES, OLIS,...)infonent-nos el do de l'Esperit Sant que ens dona fortalesa (A VEURE, FORTS I FORTES, NO HO ESTEM DESPRÉS DE ....) per a ser bons deixebles de Crist i poder donar testimoni de la nostra fe. (AIXÒ SÍ, HEM DE DONAR FE QUE HI HA CERTS PLAERS QUE ET FAN VEURE LES ESTRELLES PERÒ... I SÍ, HI HA GENT QUE FA CARA D’ESPERIT SANT O SEMBLEN DE CA L’ESPENTA, COM LA MARE DE DÉU...PERQUÈ EM SEMBLA QUE POCS OLIS S’HAN UNTAT!! )

L'EUCARISTIA

És el memorial de la mort i la resurrecció de Jesucrist. (AIXÒ JA EM FA MAL ROTLLO...JA HO DIUEN, SI MAI US HEU DE FOTRE ALGUNA DROGA SINTÈTICA VIGILEU QUE NO ESTIGUI ADULTERADA...QUE POTSER NO HO EXPLIQUEU...)En aquest sagrament el pa i el vi es transformen en el cos i en la sang de Crist i per mitjà d'aquest aliment rebut en la comunió s'enforteix la vida cristiana dels fidels. (ÉS QUE....VINGA VA!!!! DESPRÉS DIUEN QUE SOBRETOT HEM DE PRACTICAR L’AUSTERITAT I NO PRACTICAR UN DELS SET PECATS CAPITALS...LA GULA!!!! QUINS TIBERIS TU....QUE PRENGUIN EL NOSTRE EXEMPLE....SOPARS DE 3 EUROS!!! I BEN BÉ TU!!!) Per a celebrar aquest àpat sagrat i festiu els cristians són convocats cada diumenge i cada festa a l'església. (TREBALLAR, EL QUE SE’N DIU TREBALLAR....SI SE’N DIU TREBALLAR EL DIUMENGE A LES 12H I A LES 18H! NO SIGUEM CRUELS...ÉS UNA FEINA INTEL.LECTUAL I ESTRESSANT AIXÒ DE PREPARAR SERMONS TANT INNOVADORS!!!!!)

LA PENITÈNCIA

És el sagrament que ens obté la reconciliació amb Déu i amb els germans per la confessió humil dels nostres pecats i l'absolució sagramental. (AGUANTAR LA VISITA PAPAL SÍ QUE ÉS UNA PENITÈNCIA!!! I AGUANTAR A SEGONS QUI.... EL CAP, LA SOGRA, LA VEÏNA XAFARDERA ....I TAMBÉ ÉS UNA PENITÈNCIA HAVER D’ESTAT PENDENT DEL FACEBOOK 24H AL DIA PER TENIR MILS D’AMICS I SÉ TANT POPULAR COM DÉU NOSTRE SIÑOR QUE ESTAR A TOT ARREU, AIXÒ DIUEN!!!! )

EL MATRIMONI

És el sagrament que uneix els esposos per a fer-los signes de l'amor infinit de Déu a la humanitat i de Jesucrist a la seva Església. En el consentiment matrimonial els nuvis es comprometen a estimar-se i guardar-se fidelitat mútua per sempre i a acollir els fills que Déu els vulgui donar. (FEU-VOS-HO MIRAR!!!! ALGUNS I ALGUNES SÍ QUE VIVIU EN PECAT!!! US ESTEU PERDENT EL FET DE SER RECEPTORS DE L’AMOR INFINIT DE DÉU QUE MOU MUNTANYES....COM PENSEU QUE S’ORIGINEN ELS TERRATRÈMOLS....SÍ, DÉU NOSTRE SIÑOR S’ENFADA PERQUÈ NO ENS CASEM!!!)

LA UNCIÓ DELS MALALTS

És el sagrament que significa l'ajuda i el consol de Déu que reben les persones greument malaltes o que han arribat a la vellesa. Aquest sagrament enforteix el malalt i li obté el perdó dels pecats si abans no ha pogut rebre el sagrament de la penitència. (AQUEST SAGRAMENT FUNCIONA COM ESLÒGAN DE LES EMPRESES MARINA D’OR- PER CONSOLAR ELS DE LA TERCERA EDAT I TAMBÉ OCASO...PERQUÈ MAI SE SAP.SI....)

Apa, praciqueu-los i sigueu bons i bones sinó anireu a l’Infern!!! Segons els Pastorets s’ho passen de puta mare per allí baix!!! Ja decidireu!!!

1 comentari:

Tiet ha dit...

Llorens, et trobes bé?

T'has deixat un sagrament. Sempre han estat set. L'ordre sacerdotal.

Però no cal enviar a ningú al sacerdoci, que he vist que el tema et "calenta".